Om salonen

Salon KnOld & tOt byder dig velkommen til en moderne familievenlig frisørsalon i Tørring. 

Tove Thomsen har efterhånden mange års erfaring indenfor frisørfaget, og sætter da også en ære i altid at kunne gøre kunderne tilfredse – samt ikke mindst matche deres forventninger til det endelige resultat. Salon KnOld & tOt er indrettet varmt og indbydende i orange og røde nuancer præget af et overvældende vægmaleri skabt af kunstneren, Jesper Lund Lyager. Motivet er abstrakt og leder tankerne hen mod det organiske. Bare kunstværket i sig selv er et besøg værd. Men er du alligevel på kanten, finder vi også gerne en tid til dig i samme omgang.

Kun frisørbranchens allerbedste produkter fra fx GOLDWELL finder vej til hylderne i Salon KnOld & tOt – og kunderne, ja de er også blandt markedets bedste! – Det er grundfilosofien i Salon KnOld & tOt, og samtidigt dét der gør den til en helt unik frisørsalon. Tove Thomsen mener selv, at succes opnåes ved at se nye som gamle kunder gå glade og tilfredse ud ad døren.. for derefter at vende tilbage igen – og igen.

Salon Knold & tOt står altid klar med gode råd og idéer. Kig endelig ind og få en snak om dine behov og ønsker.

Velkommen i salonen – og på gensyn :-)